Ontmoet ons team

ICT, dat is mensenwerk. Zo’n 70 enthousiaste collega’s zorgen dat dagelijks ruim 2000 collega’s vlekkeloos op ICT-ondersteuning kunnen rekenen! Zo dragen we bij aan antwoorden op maat voor bovenlokale maatschappelijke uitdagingen in de provincie Antwerpen. Van generatie X tot Y: alle leeftijden vinden elkaar op de vloer om kennis uit te wisselen. Goed voor tesamen ruim 425 jaar ervaring!

ICT’er bij provincie Antwerpen, iets voor jou?

Teamwork makes the dream work – daar geloven we steevast in. Ken jij of ben jij iemand die geknipt is voor één van de openstaande ICT-vacatures? Contacteer me dan gerust! Ps, je vindt ons op de 9e verdieping in het provinciehuis te Antwerpen. Mooie uitzichten gegarandeerd!

Tom Scheefhals tom.scheefhals@provincieantwerpen.be T 03 240 53 42

Bij het departement ICT geloven we dat onze dienstverlening het beste werkt wanneer ook het team erachter werkt. Hoe beter de ‘click’ met de job en je collega’s, hoe beter voor de provincie en alle inwoners. Werknemers die zich goed voelen bij de provincie, zijn beter voor iedereen in de provincie. Iedereen content.

SAMIR
"Werk en privé eindelijk in balans"

Vorige job?

ECM consultant bij AMPLEXOR Belgium

Huidige job?

In 2013 gestart als teamlead Sindala en doorgegroeid naar teamlead Strategische platformen

Sinds 2013 werk ik in loondienst voor provincie Antwerpen, de jaren ervoor was ik er al aan de slag als externe consultant. Ik zei het consultancy-leven vaarwel in mijn zoektocht naar een betere balans tussen werk en privé. Het gevoel dat ik te veel van mijn gezin en tal van sociale of sportieve gelegenheden miste, begon te knagen. Hoewel ik ‘enkel’ op zoek was naar de mythische 50-50 balans, vond ik veel meer. De flexibiliteit laat me toe mijn batterijen op te laden wanneer nodig en tegelijk ook alles te geven als het moet. De goesting is terug en ik kick op meerwaarde creëren en zo een wezenlijk verschil voor onze eindgebruikers te maken. De provincie is niet énkel een warme werkgever. Ik word uitgedaagd het beste van mezelf te geven en verantwoordelijkheid op te nemen. En in ruil krijg ik de nodige waardering, opleidingskansen en opbouwende feedback om te groeien in mijn rol. En dat is werken als ICT'er bij provincie Antwerpen.

KAREL
"Mee het verschil kunnen maken"

Vorige job?

Servicedesk agent, Systeembeheerder en Incidentmanager bij HP en Xerius

Huidige job?

In mei 2018 gestart als teamlead Servicegroup en doorgegroeid naar teamlead ICT Operations.

Ik werk nu voor een organisatie die aan de slag gaat met maatschappelijke uitdagingen, en dat voelt goed. De organisatiegrootte is perfect waardoor ik afwisselende contacten heb zonder koud of anoniem te worden. Door mijn aantal jaren ervaring startte ik aan een competitief loon en intussen kom ik elke dag met de fiets wat mijn ecologische voetafdruk verkleint, gezondheid versterkt en extra tijd geeft voor mezelf en mijn gezin. De provincie is een warm nest. Een plek met ruimte om te investeren in talenten en ontwikkeling van mezelf én mijn team. Met gedreven collega's en de nodige portie 'goesting' richten we een moderne ICT-infrastructuur in met genoeg slagkracht en middelen om het verschil te maken. Dat is werken als ICT'er bij provincie Antwerpen.

ILSE
"Vooruitstrevende projecten uitdragen"

Vorige job?

ICT test & functioneel analist bij SD Worx

Huidige job?

In 2014 gestart als projectleidster en nu Projectmanagement teamlead

Ik zocht meer focus op analyse en projectleiding, en dat heb ik gevonden! De projecten in 2014 rond digitaal en plaatsonafhankelijk werken leken me boeiend en uitdagend. Toen in het kader van de verhuis naar het provinciehuis en vandaag eigentijdser dan ooit in coronatijden. Het verrast misschien, maar 't is maar één van de vele vooruitstrevende projecten hier. Het was fijn hoe we in maart 2020 in een vingerknip de omschakeling naar maximaal telewerken konden organiseren voor de collega's. Een dynamische overheid boordevol toffe collega's, dus. En stiekem ben ik trots te werken in een iconisch gebouw als het nieuwe provinciehuis. Een zorgzame werkgever waar je zélf de balans tussen werk en privé kan zoeken - dat is werken als ICT'er voor provincie Antwerpen.

2 ICT-accountmanagers om de brug te slaan

Jonathan Sprengers

Accountmanager

DLOG, DFIN, DREM & DVT

Mathias Denturck

Accountmanager

DOE, DESE, DLM, DMCO & DAB

6 Collega’s van de Servicedesk voor al je praktische vragen