De weg ernaartoe

Minder is meer

Data verbindt ons

Happy talent

Samen sterker

Efficiënt en veilig
aan de slag

Minder is meer

“Weg keuzestress: 1 duidelijke oplossing voor elke vraag.”

Als antwoord op de groeiende complexiteit van het ICT-landschap, rationaliseren en optimaliseren we de ICT-bouwstenen. Door de telewerkomgeving te standaardiseren wordt het straks nog eenvoudiger om te verbinden.

Data verbindt ons

"Doel: een goede gebruikerservaring"

We integreren en orkestreren de gegevensuitwisseling tussen de verschillende bouwstenen. Zo werken we een telefoonstrategie uit met een samenhangend communicatieplatform waarbij toepasbaarheid op élke site centraal staat.

Happy talent

“Goede dienstverlening start bij een gemotiveerd team.”

Alle ICT-medewerkers krijgen ruimte om hun talenten in te zetten, competenties te ontwikkelen en samen te werken. Zo versterken we elkaar en kunnen we nog efficiënter werken en verbetert ook de kwaliteit van onze dienstverlening.

Samen sterker

“We zetten gebruikersnoden centraal.”

We verhogen onze kennis over de kernprocessen zodat we onze dienstverlening optimaal kunnen afstemmen op de gebruikersnoden. Zo werken we aan accountmanagement 2.0 waarbij de gebruiker centraal staat.

Efficiënt en veilig aan de slag

“Op naar een structureel rechtenbeheer.”

Om vlot te werken met het uitgebreide pallet aan ICT-mogelijkheden zorgen we voor een efficiënt, veilig en gecontroleerd gebruik van data en systemen. Op basis van rol of functie kennen we automatisch rechten toe voor alle toepassingen.