JAARVERSLAG 2019


Inovant

team in 2019

vlnr. Valerie, Lies, Ilse, Ching Wan, Barbara, Hanne, Sandy & Jan.

Ilse is de administratieve duizendpoot en het eerste aanspreekpunt van Inovant. Ze regelt het praktische reilen en zeilen van Inovant.

Valerie, Sandy en Lies zijn de opleidingsconsulenten. Ze plannen opleidingen, zoeken de juiste begeleiders en creëren een optimale leeromgeving voor de deelnemers. Zij volgen ook de maatwerkopdrachten op bij de lokale besturen zelf.

Jan is bij Inovant de specialist op het vlak van didactiek. Hij ondersteunt begeleiders bij het ontwikkelen en bijschaven van leertrajecten. Hij is steeds op zoek naar de juiste leervorm en is niet bang om daarbij out of the box te denken.

Barbara gaat graag de dialoog aan om nieuwe partnerschappen op te zetten en leernoden te identificeren en die te vertalen naar een concreet opleidingsvoorstel. Daarnaast geeft ze vorm aan de communicatie van Inovant.

Hanne coördineert als directeur de werking van Inovant en gaat steeds op zoek naar kansen om de dienstverlening te verbeteren.

Ching Wan is de boekhoudster. 1 dag per week vervolledigt zij het Inovant-team. De andere dagen ondersteunt zij andere provinciale collega’s.